مهندسی صنایع غذایی
مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم

علیرضا جعفری؛ آیناز علیزاده

دوره 19، شماره 2 ، دی 1399، ، صفحه 109-122

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.124536.1189

چکیده
  پوست پیاز قرمز مقادیر بالایی ترکیبات فنلی دارد و از پتانسیل تغذیه‌ای بالایی برخوردار است. هدف از این مطالعه، با توجه به این امر و تولید بالای این ضایعات بیولوژیکی، مقایسه کارآیی دو روش نوین کاربرد امواج فراصوت و امواج مایکروویو در استخراج عصاره فنلی پوست پیاز قرمز و بررسی تأثیر پیش‌تیمار خشک‌کردن با کاربرد آون معمولی و آون مادون‌قرمز ...  بیشتر